APK, onderhoud & reparatie

Ook na aanschaf van uw auto staat ons team van vakkundige medewerkers voor u klaar. Zij dragen zorg voor het onderhoud, de reparaties en de levering van onderdelen en accessoires voor uw auto. Wij voorzien u in al uw behoeften op mobiliteitsgebied. 

 

APK-keuring

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring en is een technische controle van de auto waarbij gekeken wordt naar verkeersveiligheid en milieu. Tijdens de APK let onze keurmeester op o.a. remmen, wielophanging, schokdempers, banden, stuurinrichting, verlichting en carrosserie. Daarnaast worden de uitlaatgassen getest. Blijkt uit de keuring dat er reparaties nodig zijn? Deze worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

 

U kunt uw auto al tot twee maanden voor uw APK vervaldatum laten keuren, zonder dat de vervaldatum voor volgend jaar wijzigt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw auto op tijd gekeurd is. Klik hier om te controleren wanneer uw auto gekeurd dient te worden.

Onderhoud

Een misverstand is dat een auto met een geldige APK gegarandeerd goed is: een APK is alleen een controle, geen onderhoudsbeurt. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van uw auto en voorkomt problemen onderweg. Daarom kijken onze monteurs aandachtig en gestructureerd naar elke auto. Immers; elke auto is uniek. Zo ontstaat er een duidelijk beeld van de optische en technische staat van uw auto.

 

Wilt u onderhoud aan uw auto uit laten voeren? Plan vandaag nog online uw afspraak in.

 

 Lichte bedrijfswagens

Wij weten hoe belangrijk uw wagen is voor uw bedrijf. Daarom kunt u ook voor onderhoud aan uw bedrijfswagen bij ons terecht. Wij houden uw bedrijfswagen in topconditie.

Schade

Autoschade is al vervelend genoeg. Voorkom verder oplopende schade en breng uw auto langs bij Vakgarage Eigenraam. Zelfs de kleinste schade kan tot grote gevolgen leiden. Vakgarage Eigenraam zorgt voor een professionele inspectie en schadeherstel aan uw auto. De kosten om de opgelopen schade vast te stellen is nodig, dit kan bij ons door middel van een intake gesprek. Wij zorgen ervoor dat u zoveel mogelijk ontlast wordt. Heeft u schade in Vlaardingen, laat u dan vrijblijvend adviseren over onze mogelijkheden op het gebied van schadeherstel.  

 

De mogelijkheden van onze schadeherstel dienst bespreken? U kunt langskomen bij Van Beethovensingel 124 in Vlaardingen, bellen naar telefoonnummer 010-4357900 of mailen naar info@vakgarageeigenraam.nl.