Service

Naast uw reguliere auto onderhoud en verkoop bieden wij verschillende services aan. Klanttevredenheid staat bij Vakgarage Eigenraam namelijk hoog in het vaandel. Zo beschikken wij onder meer over vervangend vervoer, een bandenhotel en een eigen haal- en brengservice. Ook maken wij vooraf duidelijke afspraken, zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

 

Vervangend vervoer

Staat uw auto in onderhoud? Maak gebruik van ons vervangend vervoer. Door inzet van vervangend vervoer, in de vorm van een leenauto of fiets blijft uw mobiliteit gewaarborgd.

 

Haal- en brengservice

Uw auto voor onderhoud naar de garage brengen en ophalen neemt flink wat tijd in beslag. Tijd die u liever aan andere zaken besteedt. Met onze haal- en brengservice maakt u een einde aan dit tijdsverlies. Wanneer u een afspraak maakt voor onderhoud of reparatie kunt u aangeven of u de wagen opgehaald wilt hebben. De auto halen wij bij u thuis of op kantoor op en leveren we ook weer af.

Bandenopslag

Beschikt u over winter- en zomerbanden? Laat de banden die uit het seizoen zijn dan opslaan bij ons. Zo bent u ervan verzekerd dat ze veilig en droog staan.

 

Dakkoffer

Door onze samenwerking met Dakkofferonline.nl kunt u eenvoudig een voor u geschikte dakkoffer reserveren. Vakgarage Eigenraam is uw montagepunt in de regio en bij ons kunt u de dakkoffer voor vertrek laten monteren.

 

Vakgarage Eigenraam app

Internet is tegenwoordig niet meer weg te denken. Daarom hebben wij onze eigen mobiele app ontwikkeld. Dankzij deze applicatie kunnen wij u nog beter helpen. Onze app is beschikbaar voor Android en iOS en te vinden onder de naam Vakgarage Eigenraam.